.

.

2 Пакет Кул Телефон Случај за iPhone 12 Pro/iPhone 12 Случај 6.1, Симпатична Вонземјанин Цртан Филм Дизајн, Смешни Каваи Простор Шема Силиконски Случаи За Жени Мажи Девојки Мом?

2 Пакет Кул Телефон Случај за iPhone 12 Pro/iPhone 12 Случај 6.1, Симпатична Вонземјанин Цртан Филм Дизајн, Смешни Каваи Простор

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

✏+Компатибилност : модерен случај за мобилен телефон за анимација со филмски модел е компатибилен само Со Apple i Phone 12 Pro / i Phone 12 6,1 инчи и е ултра тенок, заштитен случај, погоден за деца, девојчиња, тинејџери и жени ✏€Сеопфатна Заштита Q : мекото куќиште tpu е лесно и удобно, флексибилно и издржливо, мазно, издржливо и лесно се чисти, обезбедувајќи крајна заштита за вашиот телефон. ✏€Исклучителен Подарок Q : модата смешно apple i Phone 12 Pro / i Phone 12 случај шарени, уникатен дизајн, интересен изглед ве тера да ви се допаѓа на прв поглед, а исто така можете да го обезбедите како подарок за вашето семејство или пријатели. Многу ќе им се допадне. ✏●Прецизно отсекување на копчето● : транспарентна поддршка на куќиштето безжично полнење, прецизни исечоци и лесен пристап до сите копчиња, контроли и порти без да мора да го отстраните куќиштето на телефонот. ✏+Безгрижна услуга : доколку имате какви било прашања во врска со нашиот производ или модел на мобилен телефон, слободно контактирајте не. Ќе се потрудиме да ви помогнеме да го решите проблемот. ✏+Компатибилност : модерен случај за мобилен телефон за анимација со филмски модел е компатибилен само Со Apple i Phone 12 Pro / i Phone 12 6,1 инчи и е ултра тенок, заштитен случај, погоден за деца, девојчиња, тинејџери и жени. ✏€Сеопфатна Заштита Q : мекото куќиште tpu е лесно и удобно, флексибилно и издржливо, мазно, издржливо и лесно се чисти, обезбедувајќи крајна заштита за вашиот телефон. ✏€Исклучителен Подарок Q : модата смешно apple i Phone 12 Pro / i Phone 12 случај шарени, уникатен дизајн, интересен изглед ве тера да ви се допаѓа на прв поглед, а исто така можете да го обезбедите како подарок за вашето семејство или пријатели. Многу ќе им се допадне. ✏●Прецизно отсекување на копчето● : транспарентна поддршка на куќиштето безжично полнење, прецизни исечоци и лесен пристап до сите копчиња, контроли и порти без да мора да го отстраните куќиштето на телефонот. ✏+Безгрижна услуга : доколку имате какви било прашања во врска со нашиот производ или модел на мобилен телефон, слободно контактирајте не. Ќе се потрудиме да ви помогнеме да го решите проблемот. **Компатибилен Модел : Тенок Случај компатибилен Со apple i Phone 12 Pro / i Phone 12.Поддржува безжично полнење за да не треба да вложувате напори за отстранување на заштитното куќиште кога го полните уредот. *Извршен дводелен сет : за вас одговаравме на две футроли за мобилни телефони.

Други карактеристики

Најдобри понуди