.

.

Библиски стих Кристијан религиозен - кутија за пилули за уметност - кутија за пилули за шарм - кутија за стакло бонбони

Библиски стих Кристијан религиозен - кутија за пилули за уметност - кутија за пилули за шарм - кутија за стакло бонбони

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Библиски стих Кристијан религиозен - кутија за пилули за уметност - кутија за пилули за шарм - стаклена кутија за бонбони Има пластичен вметнат 3-одделение со тесен затворач со шарки. Пилбом со мала големина за вашиот џеб, чанта или торба за патувања, за дневни лекови. Пилбом со мала големина за вашиот џеб, чанта или торба за патувања, за дневни лекови. Кутијата со пилули е стилско, практично решение кое носи апчиња на патот. Постојат три одделни прегради. Библиски стих Кристијан религиозен - кутија за пилули за уметност - кутија за пилули за шарм - стаклена кутија за бонбони. Има пластичен вметнат 3-одделение со тесен затворач со шарки. Пилбом со мала големина за вашиот џеб, чанта или торба за патувања, за дневни лекови. Пилбом со мала големина за вашиот џеб, чанта или торба за патувања, за дневни лекови. Кутијата со пилули е стилско, практично решение кое носи апчиња на патот. Постојат три одделни прегради. Кутијата со пилули е изградена цврсто изградена цврсто, и има сигурен затворач за да ги одржувате лековите безбедно. Има пластичен вметнат 3-одделение со тесен затворач со шарки. Пилбом со мала големина за вашиот џеб, чанта или торба за патувања, за дневни лекови.

Други карактеристики

Најдобри понуди