.

.

Клиспид 2 парчиња Кутија За Складирање Прибор За Јадење Организатор На Кујнски Апарати За Кампување Прибор За Јадење Држачи За Сребрени Садови За Фиоки Кутија За П?

Клиспид 2 парчиња Кутија За Складирање Прибор За Јадење Организатор На Кујнски Апарати За Кампување Прибор За Јадење Држачи За Сребрени

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Бамбус и дрво МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА КУТИЈА ЗА ПРИБОР кутија за складирање Садови има едноставен и моден дизајн, елегантен и убав, тоа нема да потрае многу простор. ДРЖАЧИ за СКЛАДИРАЊЕ ПРИБОР Кутија За Складирање Прибор За Прибор Кутија За Чување Садови Кутијата За Чување Садови Е Изработена од Материјали за Храна, Фина Изработка, Во Согласност со Стандардот На Дневни Резерви, Убава и Практична. ОРГАНИЗАТОР на ПРИБОР користи, добри перформанси и економични, економични и практични. ДЕЛИКАТНА КУТИЈА ЗА ПРИБОР кутијата за складирање Садови е изработена од материјали за храна, фина изработка, во согласност со стандардот на дневни материјали, убава и практична. ЕДНОСТАВЕН ОРГАНИЗАТОР ЗА ПРИБОР за ЈАДЕЊЕ со убав и нов изглед ќе обезбеди популарност и практичност на кутијата за складирање прибор за јадење. Пакет Листа 2 х Карактеристики На Куќиштето За Прибор-дизајн На Капакот, лесен за употреба и чистење. Соодветно за четка за тенџере, вилушка и кутија за одвод на стапчиња за јадење. - Боја : Како Што Е Прикажано кутија за прибор со Капак-Материјал : бамбус и дрво едноставен организатор за прибор за јадење-Големина : 23, 50Х11, 00Х8, 50см/9, 24Х4, 32Х3 надворешна кутија за стапчиња за јадење. - Изработен од безбеден материјал, издржлив за терминска употреба, што ви дава прекрасно искуство за користење држач за прибор за прибор. - Кутија за складирање садови има едноставен и моден дизајн, елегантен и убав, тоа нема да потрае многу простор отворен прибор за јадење вилушка кутија.

Други карактеристики

Најдобри понуди