.

.

Картички за потсетник за потсетување за последователно работење и пополнување на камшик | Пакет од 50 | Двојна еднострана големина 2 x 3,5 инчи визит -картичка | розов л?

Картички за потсетник за потсетување за последователно работење и пополнување на камшик | Пакет од 50 | Двојна еднострана големина 2 x

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

50 вкупни картички печатени премиум картички пред и назад на големината на визит -картичката од 2 х 3,5 ”инчи Дебелина на залиха на мат картички!. Инструкции за последователни активности за продолжување на камшик за вашите клиенти со потсетник да се вратат за состанок за полнење со празен простор за време и датум!. Дизајнот е розов со лажен дизајн на камшик што одговара со нашите картички за последователна грижа/ЧПП и картички за лојалност на клиентите!. Избегнувајте да се навлажни, не користете карач за камшик, само производи без масло, суво од размавта/удар, не тријте и користете само одобрени средства за чистење на екстензиите на трепките! Помалку е веројатно дека ќе наидете на несреќи на екстензии на трепките кога ќе обезбедите картичка за последователна грижа со празно потсетување за состанок за полнење со камшик!. Нашата компанија веќе 5+ години дизајнира и печати картички за техничари за трепки со неверојатни повратни информации и дизајни директно од консултанти и техничари за да одговара на вашиот бренд, да ви помогне да изгледате професионално и да го изградите вашиот тим! Ние сакаме да видиме како ги користите нашите картички, оставете слики со вашите повратни информации!. Она што го купувате : Овој производ за список вклучува физички печатени картички. Each business card is printed on a thick premium 14 pt. matte card stock. This card is printed front and back with Lash Extension aftercare instructions on the front and Lash Extension Filler Appointment Reminder on the back. WHO Дали се овие за? Овие картички се идеални за техничари за трепки и стилисти за уметници за шминка. Тие вклучуваат упатства за последователна грижа за лаш и потсетник за назначување за пополнување на пополнување на лаш "Овие се совршени за предавање на вашите клиенти по нивната прва апликација за продолжување на камшик и по секое полнење. Венди за трепки, картички за лојалност за лојалност и картички за последователни активности за продолжување на камшиците, исто така, се наоѓаат во продавницата! Ние, исто така, продаваме информативни картички во врска со микробладирање, Тетовирање, ламиниране на веѓите и многу повеќе! Ако имате предлози за дизајн, ве молиме известете ни! Услови за употреба : Дизајнот и зборовите (содржината) се во сопственост исклучиво од Boutique Marketing LLC.

Други карактеристики

Најдобри понуди