.

.

Волфрон Мини Електрични линеарни активирачи за движење 30мм мозочен удар DC 12V водоотпорен линеарен активирач со голема брзина за заштита на кратки спојки за автома?

Волфрон Мини Електрични линеарни активирачи за движење 30мм мозочен удар DC 12V водоотпорен линеарен активирач со голема брзина

DEN 400.00

Количина на стоки
Тековен

Линеарниот активирач има мозочен удар од 30 мм, мала големина, елиминација на бучава и заштита од краток спој Висока фреквенција на употреба, насочен мотор, мала тежина, компактна и исклучителна, загарантирана. Внатрешен граничен прекинувач, напон за влез во 12 V, оценка за заштита на IP60, изолирано. Во внатрешноста на трупот усвојува технологија за металургија во прав, која е цврста и има подолг живот. Широк спектар на апликации, вклучувајќи индустриски, угостителски, објекти за вентилација и друга пригода. Линеарниот активирач има мозочен удар од 30 мм, мала големина, елиминација на бучава и заштита од краток спој. Висока фреквенција на употреба, насочен мотор, мала тежина, компактна и исклучителна, загарантирана. Внатрешен граничен прекинувач, напон за влез во 12 V, оценка за заштита на IP60, изолирано. Во внатрешноста на трупот усвојува технологија за металургија во прав, која е цврста и има подолг живот.

Други карактеристики

Item Type:
Linear Actuator
Input Voltage:12V:
Stroke Length(mm):
30
Operating Temperature:
0℃-40℃
Limit Switches:
Internal
Work Rate:
10%
Inner Tube:
Aluminium Tube
Lead Screw Type:
T Screw
Package List:
1 x Linear Actuator:
Note:
Linear actuator must consider the stroke and frequency of use.:

Најдобри понуди