.

.

Машина за мелење на воздухот во Волфронт, прирачник за пневматски сандер, кој возвраќа за замав полисер 14000rpm kp - 6902 за празнини во пескарење, неправилни површини и а?

Машина за мелење на воздухот во Волфронт, прирачник за пневматски сандер, кој возвраќа за замав полисер 14000rpm kp - 6902 за празнини

DEN 821.92

Количина на стоки
Тековен

[Лесно работење] Со прекинувачот за стартување и чувствителен прекинувач за контрола на брзината, лесно е да се работи и има широк спектар на апликации Неговиот квалитет е загарантиран. [Висока ефикасност] Притисокот на работниот воздух е 0,6‑0,7 MPa, слободната брзина е до 14000rpm, што е ефикасно и практично. Ви донесат ново и различно со употреба на чувство. [Затегнато пескарење] Со склопен дизајн на пескарење, конкретно за празнини во пескарење, неправилни површини и агли. Исполнете ги вашите потреби. [Алуминиумска легура] Воздушната мелница е изработена од алуминиумски легура материјал, полиран и обоен, лесен и отпорен на оксидација. Можете да го користите со доверба. [Ексцентрично полирање] Воздушниот сандер е со ексцентричен дизајн на мелење, со пренос на висока ефикасност и брза брзина. Одличен избор за вас. [Лесно работење] Со прекинувачот за стартување и чувствителен прекинувач за контрола на брзината, лесно е да се работи и има широк спектар на апликации. Неговиот квалитет е загарантиран. [Висока ефикасност] Притисокот на работниот воздух е 0,6‑0,7 MPa, слободната брзина е до 14000rpm, што е ефикасно и практично. Ви донесат ново и различно со употреба на чувство. [Затегнато пескарење] Со склопен дизајн на пескарење, конкретно за празнини во пескарење, неправилни површини и агли.

Други карактеристики

Item Type:
Air Grinding Machine
Material:
Aluminum Alloy
Product Model:
KP-6902
Vibration Track Pitch:
Approx. 3mm / 0.12in
Free Speed:
14000rpm
Working Pressure:
0.6-0.7MPA
Package List:
1 x User Manual:
1 x Air Grinding Machine:
1 x Grinding Disc:
1 x Connector:
1 x Screwdriver:

Најдобри понуди