.

.

Мултиметарска Тест Сонда, Мултиметарска Електронска Маса За Стегање мек Силиконски Електричен Комплет За Тестирање Со Заменлива Сонда, Црвена И Црна Безбедносна ?

Мултиметарска Тест Сонда, Мултиметарска Електронска Маса За Стегање мек Силиконски Електричен Комплет За Тестирање Со Заменлива

DEN 208.00

Количина на стоки
Тековен

Овие линиски сонди се многу лесни и флексибилни и може да се чуваат во вашата торба со алатки, што е доволно за вашата секојдневна употреба без да се грижите дали ќе ги изгубите Како пробна сонда, може да го пробие изолациониот слој на жицата, за да го измери автомобилот електрично без да ја оштети жицата и јасно да ја извести состојбата на автомобилот. Точност, издржливост и удобност : заменливата позлатена сонда обезбедува висока јачина, висока спроводливост, долг работен век и точни податоци за тестот. Оваа површина му овозможува на корисникот удобно и сигурно да го држи додатокот. Заменливата позлатена мултиметарска сонда за тестирање може да се користи во различни мерни средини, како што се индустријата, електрониката, домот и автомобилот. Дајте му на комплетот за тестирање одлична цврстина на истегнување и отпорност на свиткување, низок отпор и добра спроводливост, и тој е добар помошник за електричарите и персоналот за одржување на електронски производи.

Други карактеристики

Item Type:
Multimeter Test Probe
Model:
J.30013A
Material:
PVC, PE, brasss
Application:
Industrial instruments such as multimeters
Rated Voltage/Current:
CAT II 1000V/Max.20A
Package List:
1 x Pen Holder (Red)1 x Pen Holder (Black)4 x 1mm Probe Needle4 x 2mm Probe Needle1 x Pen Case (Red)1 x Pen Case (Black)

Најдобри понуди