.

.

Вестфалија-Автомотива 950050302004 Задно светло стакло десно за велосипедски носач Бикеландер

Вестфалија-Автомотива 950050302004 Задно светло стакло десно за велосипедски носач Бикеландер

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Десното покритие за LED хибридната светлина на велосипедскиот носач на велосипеди Вестфалија Задните лесни леќи за замена по дефект. Оригинален дел за замена на Вестфалија. Содржина на кутијата : 1x задно светло стакло десно за AHK Carrier Bikelander. Задно светло стакло десно. Задно светло стакло десно. Задното светло стакло десно за велосипедистичар велосипедист : Заменски дел за капакот на LED хибридна светлина на велосипедскиот решетка за велосипеди од Вестфалија.

Други карактеристики

Најдобри понуди