.

.

К60 6.53 Во Мобилен Телефон За Андроид, 6gb+128gb Паметен Телефон Со Octa Core Процесор, Двојна Картичка И Двојна Подготвеност Телефон, Идентификација На Лице, Долго Траење На ?

К60 6.53 Во Мобилен Телефон За Андроид, 6gb+128gb Паметен Телефон Со Octa Core Процесор, Двојна Картичка И Двојна Подготвеност

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Режим За Заштеда на енергија : Погоден за повеќето оператори, поддржува И 5 G SIM картичка Телефонот има режим на заштеда на енергија, поддржува ултра долго траење на батеријата и поддржува 2,4 G И 5 G wifi. Во случај на wifi, можете да уживате во брзо Сурфање На Интернет. 4g мобилните мрежи исто така ви овозможуваат да сурфате На Интернет за забава во секое време, насекаде во области без wifi. Режим За Заштита на очите : можете да читате е-книги и да гледате видеа на вашиот телефон. Режимот за заштита на очите може ефикасно да ја намали штетата на очите, посоодветен за учениците и постарите лица. Компатибилен со многу апликации и вграден со популарни апликации. Можете исто така да најдете многу од апликациите што ги сакате во продавницата. Вклучува : порта За полнење Од Типот Ц, полнење поудобно и побрзо, а исто така поддржува брзо полнење. Доаѓа и Со жични слушалки Ц порт, заштитно куќиште за мобилен телефон, заштитна фолија за мобилен телефон и други додатоци. Исто така опремен со надворешен звучен рог, поддржува стерео звук. Три слотови за картички (две НАНО СИМ-картички и една мала мемориска картичка може да се инсталираат истовремено) исто така поддржуваат мала мемориска картичка за проширување на меморијата на телефонот. Супер Екран : Усвојте ултра ХД екран од 6,53 инчи, FHD и HD екран. Не само што носи пошироко визуелно искуство, туку има и извонредни живописни бои и неверојатна јасност за да го максимизирате вашето визуелно искуство. Најнови Системи За Обработка : Опремени со најновиот за андроид 12 систем, не ставајте никакви реклами, може да имате подобро искуство кога користите. 8 основен процесор со доволно мобилност и одговорност за извршување на повеќе апликации за да ги задоволи вашите потреби за продуктивност и забава. Спецификации : Тип На Ставка : Паметни Телефони материјал : ABS, LCDColor : White Weight : Прибл.5 oz System : За Android 12 Systemsupport Јазик : Мулти Јазик Sportcpu : ЗА MTL Helio За G80 8cormemory : 6 GB Ram МЕМОРИЈА 128gb Rom Hard Диск : Мала Мемориска Картичка Поддржува 128g Max (Вграден Во 64g Мемориска Картичка)Дисплеј : 6.

Други карактеристики

4500mah (Inclusive) Type:
Lithium Battery
Other Features:
Face Unlock
How to Use:
Fully charged, long press the power on button to turn on the phone:
Package List:
1 x Smart Phone:
1 x Mobile Phone Cover:
1 x Mobile Phone Film:
1 x Data Cable:
1 x Adapter:
1 x Earphone:
1 x Card Needle:
1 x Specification:

Најдобри понуди