.

.

Совети за уметност на ноктите за нокти на Rolabling 3PCS практикувајте алатка за приказ на држачи за нокти за нокти за нокти за нокти за нокти, алатка за маникир со 10 компј?

Совети за уметност на ноктите за нокти на Rolabling 3PCS практикувајте алатка за приказ на држачи за нокти за нокти за нокти за нокти

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Употреба : Вметнете лажни врвови на ноктите на штандот за пракса и приказ на уметноста на ноктите Имаме : 3 компјутери Акрилни совети за уметност за нокти практики и 10 компјутери лажни совети за нокти. И можете да купите повеќе совети во нашата продавница. Материјал : Направено од висококвалитетна пластика, цврста, издржлива и има доволно поддршка, тоа е идеална алатка за приказ на уметноста на ноктите и практиката на уметност за нокти. Големина и боја : 12*3,5 см, роза и можете да изберете други бои : сина, жолта, бела, виолетова во нашата продавница !!!. Погоден за професионален, салон за нокти, училиште за уметност/колеџ, уметник за нокти, домашна употреба, големо, итн. Најдобар подарок за дама кои сакаат уметност за нокти !!!. Спецификација : Материјал : Пластична големина : Апликација 12*3,5 см Бруто тежина : Апликација 70 G Количина : 3 PCSavailable Colors : Blue, Rose Red, Yellow, White, Wurple Package вклучувајќи : 3 PCS/SET X FRAMY FRAME 10 PCS X FALE LASE NAIL TIPS : Чекори 1 : Рамка за вежбање на нокти со соодветни совети за сликање.

Други карактеристики

Најдобри понуди