.

.

HHYGR вакуум електрична машина за подобрување на дојка, Масаџер за подобрување на допир на допир, автоматско вшмукување и ослободување на фирмата за подобрување на д?

HHYGR вакуум електрична машина за подобрување на дојка, Масаџер за подобрување на допир на допир, автоматско вшмукување и ослободување

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

3 Видови Функции : Електрична машина за подобрување на дојка вградена во копчиња за допир, удобна работа, голема батерија, опционална положба на менувачот, моќна сила за масажа Вакуум физички негативен притисок : Вакуум електрична машина за подобрување на градите преку автоматска функција за вшмукување и ослободување, зајакнување на движењето на мускулите на градите и ја зголемувате големината на градите. Црвена светлина за нега : Уред на вакуум за подобрување на градите 630nm лента црвена светлина, продира во површината на кожата и маснотиите, навлегува во дното на градите, го подобрува засилувањето на градите. Хуманизиран дизајн : Конфигурација за надградба на операцијата со еден клуч, интелигентен допир за подобрување на градите со еден клуч, удобно и брзо работење, компактен и лесен за носење. 360 ° Дизајн на вклопување : Точно одговара на секоја форма на градите, тесно одговара на кривата на дојка, избегнувајте лош контакт заради недоследност и подобрување на градите. 3 Видови Функции : Електрична машина за подобрување на дојка вградена во копчиња за допир, удобна работа, голема батерија, опционална положба на менувачот, моќна сила за масажа. Вакуум физички негативен притисок : Вакуум електрична машина за подобрување на градите преку автоматска функција за вшмукување и ослободување, зајакнување на движењето на мускулите на градите и ја зголемувате големината на градите. Црвена светлина за нега : Уред на вакуум за подобрување на градите 630nm лента црвена светлина, продира во површината на кожата и маснотиите, навлегува во дното на градите, го подобрува засилувањето на градите. Хуманизиран дизајн : Конфигурација за надградба на операцијата со еден клуч, интелигентен допир за подобрување на градите со еден клуч, удобно и брзо работење, компактен и лесен за носење.

Други карактеристики

Product name:
Negative pressure breast enhancement instrument
Cup Covers:
2 (Small, Medium Small, Medium, Large)
Cup size:
small 11.5cm; medium and small 12.5cm; medium 13.5cm; large 14.5
Product material:
silicone material
Output voltage:
12V
Product power:
30W
Input voltage:
12V-220V
Product efficacy:
breast care
Power Mode:
Electric
Working method:
negative pressure
Package Included:
Electric breast enhancement machine*1:
Cup*1 pair:
Transparent chest strap*1 pair:
Data cable*1:
Silicone tube*2:
English version manual*1 :

Најдобри понуди