.

.

Powermatic 1791321 Model DDS-237 37-инчен 10 HP 3-фаза двојно тапан сандер со премиум подготвен за сечење, 180 Grit

Powermatic 1791321 Model DDS-237 37-инчен 10 HP 3-фаза двојно тапан сандер со премиум подготвен за сечење, 180 Grit

DEN 808.00

Количина на стоки
Тековен

10 HP мотор за многу моќност Независно прилагодлив заден тапан за фино подесување. Абразивна тешка категорија. Премачки за сечење. 10 HP мотор за многу моќност. Независно прилагодлив заден тапан за фино подесување. Абразивна тешка категорија. Премачки за сечење.

Други карактеристики

Најдобри понуди