.

.

Контролер на дигитална температура на Huiop, MH-1210W Интелигентен микрокомпјутер дигитален контролер на дигитална температура со голема точност за греење/ладење на те?

Контролер на дигитална температура на Huiop, MH-1210W Интелигентен микрокомпјутер дигитален контролер на дигитална температура со голема точност

DEN 191.84

Количина на стоки
Тековен

Направено од фино квалитетен материјал со силна издржливост, долг животен век Висока точност, а контролата на температурата е од -50 ℃ до 110. Контролер на мини температура со голема и јасна LED-приказ за подобра читливост. Поддршка за контрола на ладење/загревање, функција за калибрација на температурата и функција за заштита од одложување. Лесно поставување, лесен за ракување и употреба. Направено од фино квалитетен материјал со силна издржливост, долг животен век. Висока точност, а контролата на температурата е од -50 ℃ до 110. Контролер на мини температура со голема и јасна LED-приказ за подобра читливост. Поддршка за контрола на ладење/загревање, функција за калибрација на температурата и функција за заштита од одложување. Лесно поставување, лесен за ракување и употреба. Контролер на мини температура со голема и јасна LED-приказ за подобра читливост. Лесно поставување, лесен за ракување и употреба. Може да се користи широко за домашен замрзнувач, резервоари за вода, фрижидер, индустриски чилер, котел, пароброд, индустриска опрема и други системи контролирани од температурата.

Други карактеристики

Најдобри понуди