.

.

Фиоки За Организирање Фрижидери За Складирање Храна Фрижидер Организатор На Фрижидер Бинсфрут Сирење Оставата Чајната Кујна За Замрзнувач Фрижидер Со Голем Капа?

Фиоки За Организирање Фрижидери За Складирање Храна Фрижидер Организатор На Фрижидер Бинсфрут Сирење Оставата Чајната Кујна За Замрзнувач

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

100% Миленичиња+пп Контејнер за храна ЗА МИЛЕНИЧИЊА : Изработен Од Материјал ЗА МИЛЕНИЧИЊА За Храна, Чувствувајте Олеснување Да Го Користите за Складирање Во Фрижидер, Исто Така И За Забава за Пикник. Можете Да Складирате И Складирате Овошје, Зелена Салата, Бобинки, Производи, Месо, Конзерва, Јагода, Зеленчук И Уредно Во Фрижидер. Ве молиме Исчистете Со Благ Сапун и Вода И Не Ставајте Во Машина За Миење Садови Силиконски Кеси За Складирање Храна Што Можат Повторно Да Се Затворат Силиконски Кеси за Складирање Храна За Деца Мали Вреќи За Складирање Свежо Мешунка за Истегнување. Системи За Вентилација На Капакот И Фиока За Организатор На Фрижидер За Дупки : Опремен Со Отвор За Вентилација На Кутијата За Складирање, Може Да Го Прилагоди Воздушниот Сообраќај За Да Влезе И Да Ја Контролира Влажноста Во Одгледувачите На Зеленчук И Од Корупција. Овошјето Или Зеленчукот Може Да Се Одржуваат Подолго Во Фрижидер. , Постои Дупка На Дното На Ова Складирање . Може Да Ви биде Лесно Да Исцедите Предмети за Печење За Тинејџери Силиконски Кеси За Сендвичи За Повеќекратна Употреба Силиконски Кеси за Замрзнување За Повеќекратна Употреба Големи Силиконски Кеси за Складирање Храна. Снабдување Со Голем Капацитет За Складирање И Организирање На Сѐ Насекаде. Тоа Може Да Ги Задоволи Сите Ваши Потреби.Можете да Го Користите во Кујни, Работни Површини, Полици За Оставата, Чајната Кујна, Фрижидери, Замрзнувачи, Ормари, Плакари, Спални Соби, Бањи, Простории за Перење, Занаетчиски Простории, Канцеларии, Перална/Помошна Просторија, Детски Соби, Гаража И Многу Повеќе. Торба За ручек Замрзнувач Пакува Две Кеси За Замрзнување Свежи Контејнери За Складирање Храна со Истегнување компатибилни Со Hpl700p. Канти За Организатор На Фрижидер Што Може Да Се Редат : Можете Да Поставите Повеќе Фиоки За Фрижидери Една Врз друга За Вертикално Складирање Тие Имаат Жлебови На Горната Страна.

Други карактеристики

Најдобри понуди