.

.

Стобок Каса За Деца 2 парчиња Мастило Mostер Повеќето Дел Машини За Пишување Калем Машина За Пишување Црно Јадро Компатибилен Близнак Свеж За И Стара Универзална Лен?

Стобок Каса За Деца 2 парчиња Мастило Mostер Повеќето Дел Машини За Пишување Калем Машина За Пишување Црно Јадро Компатибилен Близнак

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Најлон МАШИНА ЗА ПИШУВАЊЕ ЛЕНТА ЦРНА Користење на висококвалитетно мастило, мали честички, апсорпција на мастило, јасно пишување, без избледување. ДОДАВАЊЕ машинска лента [2] делот за замена е од издржлив материјал и добро тестиран производителот . ДЕЛОВИ ЗА МАШИНА за ПИШУВАЊЕ Користење на висока јачина и висока густина 66 најлонска лента база, која има посилна отпорност на печатење и трајно печатење. УНИВЕРЗАЛНА ЛЕНТА машина за ПИШУВАЊЕ делот за замена е од издржлив материјал и добро тестиран производителот. ЕЛЕКТРИЧНА МАШИНА ЗА ПИШУВАЊЕ лента користи лента за машина за пишување калеми Користејќи висококвалитетно мастило, мали честички, апсорпција на мастило, јасно пишување, без избледување. Пакетот Вклучува 1 х Машина За пишување Карактеристики На Лентата-Материјал : Најлон. - Делот за замена е од издржлив материјал и добро тестиран производителот - Боја : Црна. - : 10 х 5 х 1,5 см. - Забелешка : Ременот е. - Користење висококвалитетно мастило, мали честички, апсорпција на мастило, јасно пишување, без избледување - Користејќи база на ленти со висока јачина и висока густина 66, која има посилна отпорност на печатење и трајно печатење.

Други карактеристики

Најдобри понуди