.

.

50 парчиња Стапчиња За Нокти, Совети За Вежбање Уметност За Нокти Маникир Лак За Гел Во Боја прикажување На Лак За Нокти Прикажување На Алатката Совети За Уметност Н?

50 парчиња Стапчиња За Нокти, Совети За Вежбање Уметност За Нокти Маникир Лак За Гел Во Боја прикажување На Лак За Нокти Прикажување На Алатката

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

●Лесно се отстранува● : со 50 транспарентни плочи во форма на вентилатор Со сплит прстен за лесно прикажување или отстранување на бојата на лакот. ●Еднократно употреблив : Пластичните материјали се издржливи и еднократно. Идеален за употреба како дисплеј за нокти, вежбање и палета на бои. ●Практични совети за уметност на ноктите● : можете да сликате / декорирате на овие нокти, погодни за полирање / УВ гел / акрилик / фиберглас; совршен за прикажување / тренинг на нокти. €Разноврсна употреба : Идеален За маникир, прикажување колекции на лакови и дизајни на уметност за нокти. Погоден за професионална употреба или вежбање дома. ●Материјал€ : Овие стапчиња за примероци за нокти се изработени од висококвалитетен акрилик, издржлив, мазен, лесен за песок, издржлив и лесен за носење. Карактеристики : Пластичниот материјал е издржлив и еднократно. Идеален за прикажување на уметност за нокти, вежбање и палета на бои. Може да прикаже бои на гел за нокти, што е погодно за професионална или домашна употреба.

Други карактеристики

Најдобри понуди