.

.

Додатоци За безбедносна Количка Куки, Торби За Пазарење, Закачалки, инвалидски колички, Мумии, Куки За Велосипеди, Погодни за сите Места со Столбови.

Додатоци За безбедносна Количка Куки, Торби За Пазарење, Закачалки, инвалидски колички, Мумии, Куки За Велосипеди, Погодни за

DEN 1016.00

Количина на стоки
Тековен

*Склопот на куката не бара шиење, а корисникот може сам да ја исече и замени * Дијамантите се увезени кристали,кои се посветли на светлина . Исклучителен рачен процес на вметнување, нема потреба да се грижите за проблемот со паѓање дијаманти;. * Дизајнот на производот е попрактичен. На количката и треба само една кука наместо пар куки. *Може да се користи за закачување торби за мајки и бебиња или други торби за пазарење на количката, што е погодно и заштедува труд и е задолжително за патување. *Може да се користи и во ентериери за автомобили, потпирачи за раце, багажници, багаж, велосипеди, креветчиња итн. Тоа е неопходен додаток за колички за бебиња. *Склопот на куката не бара шиење, а корисникот може сам да ја исече и замени. * Дијамантите се увезени кристали,кои се посветли на светлина . Исклучителен рачен процес на вметнување, нема потреба да се грижите за проблемот со паѓање дијаманти;. * Дизајнот на производот е попрактичен. На количката и треба само една кука наместо пар куки. *Може да се користи за закачување торби за мајки и бебиња или други торби за пазарење на количката, што е погодно и заштедува труд и е задолжително за патување.

Други карактеристики

Material:
aluminum alloy + nylon + sticker
Size:
about 12*4cm/4.72*1.57''
Quantity:
1 (not including spare stickers)
Color:
gold,black,Silver
Load-bearing:
within 15kg
Uses:
strollers, bicycles and all places with poles
notes:
Due to manual measurement, please allow a difference of 1-3 mm.:
Due to different monitors and different lighting, the picture may not show the actual color of the item. Thank you for your understanding.:

Најдобри понуди