.

.

Мрзливи Сузан Калено Стакло Тркалезна Тешка Ротирачка Плоча За Сервирање Плоча-Пластична Челична Подлога За Вртење

Мрзливи Сузан Калено Стакло Тркалезна Тешка Ротирачка Плоча За Сервирање Плоча-Пластична Челична Подлога За Вртење

DEN 924.80

Количина на стоки
Тековен

Користете : ротирачката чинија за вечера со висококвалитетна структура е многу погодна за сервирање леб, сирење и десерти на трпезариската маса Карактеристики : нежниот дизајн на ротација од 360 ° им олеснува на вашето семејство и пријатели да споделуваат храна и забава. Карактеристики : Каленото стакло има подобра отпорност на топлина и отпорност на гребење од обичното стакло и лесно се одржува чисто и без одржување. За внатрешна или надворешна : оваа послужавник може да се користи во затворени простории или на отворено– Каде и да сакате да јадете!. Големина : Прво измерете ја големината на вашата маса. Разликата помеѓу вкупната големина на грамофонот и големината на масата треба да биде околу 60 см. Користете : ротирачката чинија за вечера со висококвалитетна структура е многу погодна за сервирање леб, сирење и десерти на трпезариската маса. Карактеристики : нежниот дизајн на ротација од 360 ° им олеснува на вашето семејство и пријатели да споделуваат храна и забава. Карактеристики : Каленото стакло има подобра отпорност на топлина и отпорност на гребење од обичното стакло и лесно се одржува чисто и без одржување. За внатрешна или надворешна : оваа послужавник може да се користи во затворени простории или на отворено– Каде и да сакате да јадете!. Големина : Прво измерете ја големината на вашата маса. Разликата помеѓу вкупната големина на грамофонот и големината на масата треба да биде околу 60 см. Дали сте паметен купувач? Цврсто веруваме дека вредноста за парите создава убави, висококвалитетни, долготрајни производи кои буквално не чинат пари. Користете внимателно дизајнирани производи за рециклирање и материјали за пакување за да создадете висококвалитетни, но едноставни, елегантни производи.

Други карактеристики

Name:
Lazy Susan
Size:
ø80mm, ø90cm, ø100cm, ø110cm, ø120cm
Style:
Nordic Modern
Shape:
round
Function:
Rotate
Material:
tempered glass + plastic steel base
★ Our goal is to 100% meet the needs of customers. If there is a quality problem, we will provide a refund or exchange unconditionally.:
★ We hope you can buy with confidence. We always focus on consumers and provide the best after-sales service. If you have any questions, please contact us in time. :

Најдобри понуди