.

.

Смљлк 500мл Овлажнител ЗА Ароматерапија НА Автомобил УСБ Дифузор ЗА Магла За Домашна Канцеларија Спална Соба

Смљлк 500мл Овлажнител ЗА Ароматерапија НА Автомобил УСБ Дифузор ЗА Магла За Домашна Канцеларија Спална Соба

DEN 468.80

Количина на стоки
Тековен

500МЛ ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ додадете вода само еднаш дневно, може да го исполни волуменот на водата за прскање од 10 часа на ден и да ве одржува навлажнети долго време ДВА РЕЖИМИ НА ПРСКАЊЕ навлажнувачот за арома може да се префрли по желба, континуирано прскање + наизменично прскање, двојниот режим исполнува различни избори. Изработен од абс материјал, не е лесен за оштетување, еднократно и многу издржлив. ДИЗАЈН НА НОЌНО СВЕТЛО шарено светло за дишење, топло светло и ладно светло може да се вклучат по желба, задоволувајќи го вашето внатрешно расположение. ШИРОК ОПСЕГ НА АПЛИКАЦИИ УСБ овлажнител е погоден за дома, канцеларија, затворен простор, автомобил и други места. 500МЛ ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ додадете вода само еднаш дневно, може да го исполни волуменот на водата за прскање од 10 часа на ден и да ве одржува навлажнети долго време.ДВА РЕЖИМИ НА ПРСКАЊЕ навлажнувачот за арома може да се префрли по желба, континуирано прскање + наизменично прскање, двојниот режим исполнува различни избори.Изработен од абс материјал, не е лесен за оштетување, еднократно и многу издржлив.ДИЗАЈН НА НОЌНО СВЕТЛО шарено светло за дишење, топло светло и ладно светло може да се вклучат по желба, задоволувајќи го вашето внатрешно расположение.ШИРОК ОПСЕГ НА АПЛИКАЦИИ УСБ овлажнител е погоден за дома, канцеларија, затворен простор, автомобил и други места.Спецификација : Тип На Ставка : Навлажнувач На Воздухот Материјал : Абсвејт : Прибл.

Други карактеристики

Item Type:
Air Humidifier
Material:
ABS
Weight:
Approx. 335g
Color:
Pink
Rated Voltage:
DC5V 1A
Rated Power:
3W
Water Tank Capacity:
500mL
Spray Mode:
Continuous spray + intermittent spray
Night Light Mode:
3 gears adjustable
List:
1 x Humidifier:
1 x Humidifying Stick:
1 x Manual :
1 x USB Power Cord:
Note:
Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
How to use:
1. Connect the USB power supply, press the power button to turn on the continuous spray mode, click the power button to switch to intermittent mode, and click again to turn off;:
2. Long press the power button to turn on and switch the light mode :

Најдобри понуди