.

.

DH Labs Mirage USB 2,0 метар дигитален кабел од Silver Sonic

DH Labs Mirage USB 2,0 метар дигитален кабел од Silver Sonic

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Дигиталните аудио проводници и проводниците на моќност се физички одделени со употреба на комерцијална технологија за изолација на сигналот Проводниците на податоци и електрична енергија се одделно заштитени. Сребрени обложени континуирани кристали (ТМ) проводници во Mirage USB се опфатени во ултра-ниска диелектрична диелектрична за најранспарентен пренос на сигнал. Кабелот е прекинат со обичај со супериорни конектори со позлатени злато. Дигиталните аудио проводници и проводниците на моќност се физички одделени со употреба на комерцијална технологија за изолација на сигналот. Проводниците на податоци и електрична енергија се одделно заштитени. Сребрени обложени континуирани кристали (ТМ) проводници во Mirage USB се опфатени во ултра-ниска диелектрична диелектрична за најранспарентен пренос на сигнал. Кабелот е прекинат со обичај со супериорни конектори со позлатени злато. Црна плетенка со дигитален USB кабел со жолта лента - 2 метар.

Други карактеристики

Најдобри понуди