.

.

Пиво на картички за црно место - стил на шатор - 10 пакет - бел празен фронт со цврста боја црна граница - табела за поставување Име за седишта во канцелариски материја?

Пиво на картички за црно место - стил на шатор - 10 пакет - бел празен фронт со цврста боја црна граница - табела за поставување

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Празно бел простор пред картичката за да напишете или отпечати кое било име или порака Цврста црна боја на грб и внатре во затегнати картички за убаво прикажување. Стилот на шатори се постигнува за да се склопи сам или може да се стави во држач. Залихите со картички со тежина од 110lb се расплетуваа. Бренд за канцелариски производи за креации достапна во 10 пакувања. Празно бел простор пред картичката за да напишете или отпечати кое било име или порака. Цврста црна боја на грб и внатре во затегнати картички за убаво прикажување. Стилот на шатори се постигнува за да се склопи сам или може да се стави во држач. Залихите со картички со тежина од 110lb се расплетуваа. Бренд за канцелариски производи за креации достапна во 10 пакувања. Картички со црна боја, украсени со кригла со пиво, достапен стил на шатор погоден за секоја пригода или настан. Висок 3,5 инчи широк x 2 инчи. Бојата е цврста на грб и внатре во картички што се покажува убаво кога се прикажува.

Други карактеристики

Најдобри понуди