.

.

Зеродеко 10 парчиња облека за новороденчиња закачалки за wallидни закачалки за облека за плакари за плакари решетката за палто за закачалки бебе бела облека за ракав?

Зеродеко 10 парчиња облека за новороденчиња закачалки за wallидни закачалки за облека за плакари за плакари решетката за палто за закачалки

DEN 174.24

Количина на стоки
Тековен

Закачал за заштеда на простор-ABS материјал за трајна и ластичка употреба Закани за костуми- едноставен и практичен дизајн, лесен за употреба. Закачалки за палто- силна тешка и разноврсна форма, одговара на разни облеки. Облека за облека-добро организирајте го вашиот простор за плакарот и одржувајте ја облеката без тепачка и уредна. Не закачалки- Практична примена во многу наврати, домови, продавници за облека, алишта ,. Закачал за заштеда на простор-ABS материјал за трајна и ластичка употреба. Закани за костуми- едноставен и практичен дизајн, лесен за употреба. Закачалки за палто- силна тешка и разноврсна форма, одговара на разни облеки. Облека за облека-добро организирајте го вашиот простор за плакарот и одржувајте ја облеката без тепачка и уредна. Не закачалки- Практична примена во многу наврати, домови, продавници за облека, алишта ,. Пакетот вклучува 10 x анти-лизгачки облеки за облека за облека што не е во тешка облека, за сушење куки за перење, заштеда на простор за заштеда на простор за заштеда на простор (бели) карактеристики- материјал : закачалки за заштеда на простор. - Големина : приближно. 27 x 15 x 0,72 см (дијаметар) закачалки за палто. - Боја : како што е прикажано решетката за закачалки за плакари. Облека за облека - Едноставен и практичен дизајн, лесен за употреба на закачалки. - Силна тешка и разноврсна форма, одговара на разни закачалки за облека.

Други карактеристики

Најдобри понуди