.

.

ПРЕДВОДЕНА Ноќта На Вештерките Фенер Гроздобер Ноќта На Вештерките Украси, Ноќта На Вештерките Фенери, Батеријата Работат ПРЕДВОДЕНА Вештерка Шема Ноќно Светло С?

ПРЕДВОДЕНА Ноќта На Вештерките Фенер Гроздобер Ноќта На Вештерките Украси, Ноќта На Вештерките Фенери, Батеријата Работат ПРЕДВОДЕНА

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

[Висококвалитетен Материјал] Изработен од висококвалитетен пластичен материјал, по многу тестови, светилката За Ноќта на Вештерките е издржлива и не е лесно да се скрши Преносливата светлина За Ноќта на Вештерките е полна со амбиент За Ноќта на Вештерките, со светла боја и прекрасен дизајн. [Широк Спектар На Примена] Многу погоден за барови, Ктв, забави, празници, танци, витрини, училници, дрвја, камини, градини итн. [Дизајн на железен Прстен] со железен прстен на врвот, можете рачно да ја носите светилката За Ноќта на Вештерките или да го закачите фенерот за секоја ситуација. [Симулиран Пламен На Свеќа] телото на светилката е обоено со шема на тема За Ноќта на Вештерките, а внатре ИМА ЛЕД светилка, која емитува светлина како свеќа. [Висококвалитетен Материјал] Изработен од висококвалитетен пластичен материјал, по многу тестови, светилката За Ноќта на Вештерките е издржлива и не е лесно да се скрши. Преносливата светлина За Ноќта на Вештерките е полна со амбиент За Ноќта на Вештерките, со светла боја и прекрасен дизајн. [Широк Спектар На Примена] Многу погоден за барови, Ктв, забави, празници, танци, витрини, училници, дрвја, камини, градини итн.

Други карактеристики

Item Type:
Halloween Lantern
Material:
Plastic
Weight:
Approx. 213g / 7.5oz
Product Size:
Approx. 19x8x8cm / 7.4x3.1x3.1in
Battery:
3 x AAA Battery (Battery Not Included)
Power:
0.8W
Light Source:
Warm Light
Mode:
Flashing
Luminous Flux:
30LM
Service Life:
20000H 
Package List:
1 x Halloween Lantern (Battery Not Included)

Најдобри понуди