.

.

Тестирање на стегач, цврста врска со ширина на примена на крокодил со широка примена на крокодил 4мм приклучок за автомобилска количина за автомобилска

Тестирање на стегач, цврста врска со ширина на примена на крокодил со широка примена на крокодил 4мм приклучок за автомобилска количина

DEN 732.80

Количина на стоки
Тековен

Сигурна работа : Овој клип на крокодил има големина на отворање од 10 мм, како и струја со оценка од 10А, за фирма за фиксирање и стабилна работа Широка алатка : Широко се применува во разни електрични проекти, тестер на напон, погоден за сите батерии на автомобили и камиони. Добар материјал : се состоеше од изолирана ПВЦ покривка, никел позлатени месинг заби и месинг банана, безбеден и сигурен. 10 парчиња во пакет : Во пакетот има прицврстувач за тестирање од 10 парчиња, а големата количина ќе ги задоволи вашите различни работни потреби. Лесна врска : Дизајнирано да има приклучок од 4мм на опашката, и врската и конверзијата се многу лесни за завршување. Сигурна работа : Овој клип на крокодил има големина на отворање од 10 мм, како и струја со оценка од 10А, за фирма за фиксирање и стабилна работа. Широка алатка : Широко се применува во разни електрични проекти, тестер на напон, погоден за сите батерии на автомобили и камиони. Добар материјал : се состоеше од изолирана ПВЦ покривка, никел позлатени месинг заби и месинг банана, безбеден и сигурен. 10 парчиња во пакет : Во пакетот има прицврстувач за тестирање од 10 парчиња, а големата количина ќе ги задоволи вашите различни работни потреби. Лесна врска : Дизајнирано да има приклучок од 4мм на опашката, и врската и конверзијата се многу лесни за завршување. Сигурна работа : Овој клип на крокодил има големина на отворање од 10мм, како и струја со оценка од 10А, за фирма за фиксирање и стабилна работа. Широка алатка : Широко се применува во разни електрични проекти, тестер на напон, погоден за сите батерии на автомобили и камиони. Добар материјал : се состоеше од изолирана ПВЦ покривка, никел позлатени месинг заби и месинг банана, безбеден и сигурен.

Други карактеристики

Item Type:
Crocodile Clip
Model:
J.60049
Material:
PVC + Brass
Application:
Widely used in various electrical projects, voltage tester, suitable for all car and truck batteries. For replacing the existing clip on the battery charger for the jump start cable. The car battery clip is easy to use, portable, lightweight, safe and reliable. Suitable for cars, vehicles, cars, etc.
Rated Current:
10A
Opening Size:
Approx. 10mm / 0.39in
Package List:
10 x Crocodile Clip:

Најдобри понуди