.

.

Механичка тастатура за игри на Ibuypower MEK 3 LT со кликни сини прекинувачи, алуминиумска горната површина, тастатура со целосна големина, 104 клучеви со низок профил, двој?

Механичка тастатура за игри на Ibuypower MEK 3 LT со кликни сини прекинувачи, алуминиумска горната површина, тастатура со целосна големина, 104

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Механичка тастатура за игри на Ibuypower MEK 3 LT со кликнување на сини прекинувачи Алуминиумска горната површина со целосна тастатура со целосна големина 104 копчиња со низок профил со двојно вбризгување клучеви плетенка USB Персонализација крајната персонализација да биде целосно потопена со која било игра. Анти-духови тастатура Сите клучеви со Rolliver со N-Key за подобрување на перформансите на игри доаѓа со 1 8 M црн плетенка USB кабел за безбедна врска. Издржливост Key Life поддржува до 50 милиони кликне со 1 година делови плус бесплатна животна технологија за поддршка на САД, собрана во U S A. Компатибилност Виндоус 10 Виндоус 7 Виндоус Виста Виндоус XP Mac компатибилен. Механичка тастатура за игри на Ibuypower MEK 3 LT со кликнување на сини прекинувачи Алуминиумска горната површина со целосна тастатура со целосна големина 104 копчиња со низок профил со двојно вбризгување клучеви плетенка USB. Персонализација крајната персонализација да биде целосно потопена со која било игра. Анти-духови тастатура Сите клучеви со Rolliver со N-Key за подобрување на перформансите на игри доаѓа со 1 8 M црн плетенка USB кабел за безбедна врска. Издржливост Key Life поддржува до 50 милиони кликне со 1 година делови плус бесплатна животна технологија за поддршка на САД, собрана во U S A.

Други карактеристики

Најдобри понуди