.

.

Абаодам 1 парчиња за складирање диск диск овошје Тркалезна декоративна послужавник плетен фиока Овошје Овошје за сервирање корпа ратан ткаена корпа за сервисирањ?

Абаодам 1 парчиња за складирање диск диск овошје Тркалезна декоративна послужавник плетен фиока Овошје Овошје за сервирање корпа

DEN 272.32

Количина на стоки
Тековен

синтетички материјал Кошница за чајни забави- многу погодна за излети на отворено, кујни, ресторани, забави и друго складирање на храна. Зару корпа за корпа- изработен од материјал, не е лесен и може да ви служи за некое време. Ткаена фиока за овошје- фино изработка, фино текстура и тесно ткаење. Не е лесно да се расфрлаат и можат да бидат издржливи за некое време. Кошница за плетенка во Вовер- изработена од материјал,, нежен и, свеж и удобен, тоа ќе биде ваш добар избор. Поддршка за организатор на храна- многу погоден за излети на отворено, кујни, ресторани, забави и друго складирање на храна. Фарм и рустикален стил- Атрактивна ткаена шема убава рустикална мелодија на кој било простор. Пакетот вклучува 1 x Бамбус Карактеристики на корпа -Големина : околу 27.18inch корпа за сервирање на овошје. -Наизмерен на издржлив бамбус материјал, не е лесно да се скрши и може да ви служи за временска рамна лента. -Секлив дизајн, модерен и разноврсен, тоа е добар избор за вашата кошарка за складирање на домот. -Ова е едноставна и практична корпа за складирање на закуски за домаќинства, свежа и убава, тоа ќе бидат вашите реквизити за попладневно чај или корпа за ткаење на пикник. -Којност : каки сад за зеленчук.

Други карактеристики

Најдобри понуди