.

.

Слушалки за деца од винамас, слушалки за уши за деца, жични слушалки со безбеден ограничувач на волумен 85dB, прилагодливи и флексибилни за деца, момчиња, девојчиња, к?

Слушалки за деца од винамас, слушалки за уши за деца, жични слушалки со безбеден ограничувач на волумен 85dB, прилагодливи и флексибилни

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

【Заштита на слухот за деца】 : Слушалките за деца A63 се вградени фиксни нивоа на ограничување на безбеден волумен на звук поставени на 85d B, го задоволуваат препорачаното ограничување на ограничувањето за да се спречи оштетување на слухот Нема потреба да се грижите за оштетување на слухот за вашите деца, дури и без родителски мониторинг и надзор. Родителите можат да ги остават децата сами во музичкиот свет доверливо. Помогнете им на вашите деца да го сакаат она што го слушаат со безбеден волумен за различни околини или задачи. 【Материјал лесен и удобно】 : Слушалките за деца A63 со уникатен мек силиконски дизајн, им носи на децата ново, стилско и удобно искуство со носење. и затворено детско уво за да се релаксираат децата во музичкиот свет во трајно максимално удобно. 【Совршено вклопување и издржливо】 : Детската лента за глава може да се прилагоди должината на 3 см на максимум, може да ја усоврши главата на Кид. Изработено од пластика од јаглеродни влакна, лентата за глава е флексибилна и свиткана, не е лесно да се пробие. Со лесен и ергономски дизајн, слушалките можат да продолжат секојдневно да се користат дури и долго време носење без товар за вратот на Кид. 【Excellent Sound &Universal Compatibility】 : The kids headphones sound can offer full audio clear for listening,it can offer kids wonderful listening experience as adults.With the standard 3.5mm jack, A63 Kids headphones work with Smartphones, Chromebooks, Kindle Fire, Switch, i Pad, таблети и многу повеќе. 【Задоволувачка услуга】 Ние сме посветени на обезбедување на високо квалитетни производи со конкурентни цени и одлична услуга по продажба. Ако имате какви било проблеми со производот, ве молиме контактирајте не и ние ќе го дадеме најдоброто решение за вас во рок од 24 часа. 【Заштита на слухот за деца】 : Слушалките за деца A63 се вградени фиксни нивоа на ограничување на безбеден волумен на звук поставени на 85d B, го задоволуваат препорачаното ограничување на ограничувањето за да се спречи оштетување на слухот. Нема потреба да се грижите за оштетување на слухот за вашите деца, дури и без родителски мониторинг и надзор.

Други карактеристики

Најдобри понуди