.

.

РОЗАЛИНД 3-Парче Влијание Универзален Заеднички Сет 1/4, 3/8 И 1/2 Диск У-Заеднички Приклучоци Се Вртат, ЦР-Мо Влијание Одделение

РОЗАЛИНД 3-Парче Влијание Универзален Заеднички Сет 1/4, 3/8 И 1/2 Диск У-Заеднички Приклучоци Се Вртат, ЦР-Мо Влијание Одделение

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Пакетот содржи : 3-парче сет : 1/4-инчен диск, 3/8-инчен диск и 1/2-инчен диск влијание одделение универзална зглобовите Сигурен квалитет : универзалниот спој на ударот е изработен од врвна конструкција од хром молибден од удар со црна фосфатна завршница, која има функции на антикорозија и анти- ' рѓа за употреба долго време. Разноврсна : Целосното движење од 360° Ви овозможува зглобни вртливи приклучоци за пристап до целосна ротација за да достигнете тесни простори, пристап до тешко достапни сврзувачки елементи. Практична алатка : универзалниот спој на степенот на удар има две дупки и жлеб за прифаќање на прото потпорен прстен или игла и о-прстен за да помогне во прицврстувањето на штекерот на наковалната на погонската алатка. Примена : пролетта натоварени топката на крајот на бар брави приклучок во место за безбедност и спречува паѓање. Се користи секаде каде што се користат погонски алатки за инсталирање или отстранување на прицврстувачите. Пакетот содржи : 3-парче сет : 1/4-инчен диск, 3/8-инчен диск и 1/2-инчен диск влијание одделение универзална зглобовите. Сигурен квалитет : универзалниот спој на ударот е изработен од врвна конструкција од хром молибден од удар со црна фосфатна завршница, која има функции на антикорозија и анти- ' рѓа за употреба долго време. Разноврсна : Целосното движење од 360° Ви овозможува зглобни вртливи приклучоци за пристап до целосна ротација за да достигнете тесни простори, пристап до тешко достапни сврзувачки елементи. Практична алатка : универзалниот спој на степенот на удар има две дупки и жлеб за прифаќање на прото потпорен прстен или игла и о-прстен за да помогне во прицврстувањето на штекерот на наковалната на погонската алатка. Примена : пролетта натоварени топката на крајот на бар брави приклучок во место за безбедност и спречува паѓање. Се користи секаде каде што се користат погонски алатки за инсталирање или отстранување на прицврстувачите.

Други карактеристики

Material:
Chrome molybdenum steel.
Total length:
40mm/1.57inch; 50mm/1.97inch; 70mm/2.76inch
Features:
Made of premium impact grade chrome molybdenum steel construction with black phosphate finish, which has the functions of anti-corrosion and anti-rust to use for a long time.:
Full 360° degree motion allows U joint swivel sockets to access complete rotation to reach tight spaces, access hard to reach fasteners.:
The impact universal joint has two through holes and a groove to accept a proto retaining ring or pin and O-ring to help secure the socket to the drive tool anvil.:
Spring loaded ball at the end of bar locks socket into place for security and prevents dropping.:
Application:
Used wherever powered drive tools are used to install or remove fasteners.:
If you encounter issues with any product, please do not hesitate to contact us, we will be happy to help you solve it. :

Најдобри понуди