.

.

Lovejoy 69790442264 Hercuflex Fx Серија 42264 FX 4e Челик Цврст Центар, Должина Преку Создаден 120,7 mm, 35 mm Создаден, 205,7 mm OD, 10 mm x 3,3 mm Клуч

Lovejoy 69790442264 Hercuflex Fx Серија 42264 FX 4e Челик Цврст Центар, Должина Преку Создаден 120,7 mm, 35 mm Создаден, 205,7 mm OD,

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Нееднаков отвор и капацитет на вртежен момент 1,5° неусогласеност по мрежа на менувачот. Подобрена отпорност на корозија на прицврстувачот. Напреден дизајн на заптивки што ја засилува отпорноста на контаминација. Нееднаков отвор и капацитет на вртежен момент. 1,5° неусогласеност по мрежа на менувачот. Подобрена отпорност на корозија на прицврстувачот. Напреден дизајн на заптивки што ја засилува отпорноста на контаминација. Спојката На Херкуфлекс го зголеми номиналниот вртежен момент, поголемата максимална големина на отворот и подолг век на траење. Тој е заменлив со стандарден прирабнички интерфејс АГМА.

Други карактеристики

Најдобри понуди