.

.

4PCS фиока предни инсталации стеги од не'рѓосувачки челик C кабинет Инсталирање Алатки Флексибилни издржливи фиоки за инсталација на предниот панел за кабинети за о?

4PCS фиока предни инсталации стеги од не'рѓосувачки челик C кабинет Инсталирање Алатки Флексибилни издржливи фиоки за инсталација на предниот

DEN 1491.20

Количина на стоки
Тековен

Yr-a [главната употреба] прилагодливиот дизајн го прави разноврсен за различни дебелини на фронтовите на фиоките Може да се користи и како хардвер за кабинет. Компактна големина и лесна за носење. Yr-a [стабилно прицврстување] прсти за монтирање на фиоката за стабилно стегање и прилагодлива длабочина на дупчење. Мазно движење и висок вртежен момент. Подвижна глава за стегање за мазно стегање и нема оштетување на предметот. Совршена алатка за рака за столари. YR-A [лесен за употреба] едноставно затегнете ја завртката за палецот до посакуваната положба на тела, обезбедете ја на место и вежбајте. Флексибилните упатства за дупчење за пред-дупчење и инсталација на завртки ја зголемуваат ефикасноста. YR-A [високо квалитетен материјал и анти-лизгање] изработен од висококвалитетен не'рѓосувачки челик со издржлива површинска обвивка. Подлогата што не се лизга, не го оштетува материјалот, а површината за стегање е рамна дури и за сила. YR-A [Цврста и мазна] задебелена површина за стегање е стабилна и не се деформира. Капацитет со голем товар, не е лесно деформиран или скршен. Непречен и неинвазивен, заоблен дизајн за без напор ротација, брзо позиционирање и прицврстување. Yr-a [главната употреба] прилагодливиот дизајн го прави разноврсен за различни дебелини на фронтовите на фиоките. Може да се користи и како хардвер за кабинет. Компактна големина и лесна за носење. Yr-a [стабилно прицврстување] прсти за монтирање на фиоката за стабилно стегање и прилагодлива длабочина на дупчење. Мазно движење и висок вртежен момент. Подвижна глава за стегање за мазно стегање и нема оштетување на предметот. Совршена алатка за рака за столари. YR-A [лесен за употреба] едноставно затегнете ја завртката за палецот до посакуваната положба на тела, обезбедете ја на место и вежбајте. Флексибилните упатства за дупчење за пред-дупчење и инсталација на завртки ја зголемуваат ефикасноста.

Други карактеристики

Specifications:
Product name:
Cabinet Installation Clamps
Material:
stainless steel
Colour:
Silver
Dimensions:
75 x 62 x 45MM
Function:
Multi-functional, fastening, clamping
Features:
stable clamping, not easily deformed, no damage to objects
Use:
Drawer face auxiliary installation / drawer pull
Notes:
1.There may be slight differences between the picture and the actual color of the commodity. We will try our best to show you the exact color.:
2.Please allow slight dimension difference due to manual measurement. :

Најдобри понуди