.

.

Healthcom 10 пакувања 10 грама/10 ml празни тегли околу замрзнати стаклени козметички крем со шише со капаче од дрво жито, козметички контејнери, полнење стакло крем за лице

Healthcom 10 пакувања 10 грама/10 ml празни тегли околу замрзнати стаклени козметички крем со шише со капаче од дрво жито, козметички контејнери,

DEN 239.84

Количина на стоки
Тековен

✔ висок квалитет : Тегли со крем од 10 грама со капак се изработени од стакло со високо одделение и ПП, АБС, стаклото шише е многу текстурирано, отпорни на корозија, издржливо и убаво за употреба Нетоксична и невкусна заштита на животната средина. Лесно за чистење, повторна употреба и рециклирање. ✔ Добро запечатување : 10 грама тегли со внатрешни облоги и капаци на куполи, перформансите за запечатување се добри, не мора да се грижите за протекување на козметика. Да се ​​случи на добро запечатување, исто така може да го изолира секундарното загадување на козметиката. или лична употреба. Applicationsид апликации : Погодно за DIY. Користете ги за мелеми, креми, сјај за усни, крем за очи, солви, тинктури, шминка, мешавини на ароматерапија со есенцијално масло, козметички производ на сончање, крем за лице, маска за кал, крем за очи, маст за магла, зачини, зачини и други производи за нега на кожата на телото и шминка ставка песок повеќе. ✔ Далетикувајте изработена, мазна површина без остри рабови, широк дизајн на устата, подобра погодност за складирање на репелант на инсекти, примерок, дизајни за нокти, обетки, монистра, секвенци, палета, мал накит. Grate Подароци : Совршено користете за козметички производ, крем за лице, маска од кал, крем за очи, размачкувач и други производи за нега на кожата на телото и производи за шминка. Може да им дадете и на вашите роднини и пријатели како подароци за Божиќ или други празници, тогаш тие ќе посакаат Имајте среќен празник. ✔ висок квалитет : Тегли со крем од 10 грама со капак се изработени од стакло со високо одделение и ПП, АБС, стаклото шише е многу текстурирано, отпорни на корозија, издржливо и убаво за употреба. Нетоксична и невкусна заштита на животната средина. Лесно за чистење, повторна употреба и рециклирање. ✔ Добро запечатување : 10 грама тегли со внатрешни облоги и капаци на куполи, перформансите за запечатување се добри, не мора да се грижите за протекување на козметика. Да се ​​случи на добро запечатување, исто така може да го изолира секундарното загадување на козметиката. или лична употреба. Applicationsид апликации : Погодно за DIY. Користете ги за мелеми, креми, сјај за усни, крем за очи, солви, тинктури, шминка, мешавини на ароматерапија со есенцијално масло, козметички производ на сончање, крем за лице, маска за кал, крем за очи, маст за магла, зачини, зачини и други производи за нега на кожата на телото и шминка ставка песок повеќе. ✔ Далетикувајте изработена, мазна површина без остри рабови, широк дизајн на устата, подобра погодност за складирање на репелант на инсекти, примерок, дизајни за нокти, обетки, монистра, секвенци, палета, мал накит. Grate Подароци : Совршено користете за козметички производ, крем за лице, маска од кал, крем за очи, размачкувач и други производи за нега на кожата на телото и производи за шминка.

Други карактеристики

Capacity:
10g/10ml/0.33oz
Material:
Glass and PP,ABS
Size:
Approx 34 x 35 mm/1.34 x 1.38 inch (Height x Diameter)
Color:
translucent
Package include:
10 Pcs * 10ml Frosted Glass Cosmetic Cream Jar
✔Description:
1. Cream Jars with lid are made of high grade Glass and PP,ABS, Durable,sturdy and safety.Non-toxic and tasteless,environmental protection.Easy to clean, reuse, and recycle.:
2. Leakproof, good sealing.look textured and upscale.Jars for sampling of eyeshadows, powders, blush, eye creams, lip balm, lotions and other cosmetics.:
3. Convenient and Portable,10g Little jars with inner liners and dome lids, create a tight seal. Perfect for travel, picnic, and conveniently to take.:
4. Suitable for DIY. Use for balms, creams, lip gloss, eye cream, salves, tinctures, makeup, essential oil aromatherapy blends, sunscreen and more.:
5. Beautiful upscale Containers with wide mouth design and wooden lid make this cream jar more unique and beautiful. Convenience for storing insect repellant, specimen, nail designs,beads, paillette,small jewelry.:
✔Notice:
1. Due to the reason of light and the display, the color may have slight difference. This is inevitable, please understanding! Please allow slight dimension difference due to different manual measurement.:
2. Please kindly understanding that Glass bottles are easy to fragile.Please contact our customer support because we are 100% committed to your satisfaction as a customer. :

Најдобри понуди