.

.

Андроид и iPhone Безжични Слушалки Bluetooth Слушалки КОНТРОЛА НА Допир USB-C Куќиште За Полнење Водоотпорни Стерео Пупки За Уши, Вградени Премиум Слушалки За Микрофон Длаб?

Андроид и iPhone Безжични Слушалки Bluetooth Слушалки КОНТРОЛА НА Допир USB-C Куќиште За Полнење Водоотпорни Стерео Пупки За Уши, Вградени

DEN 479.84

Количина на стоки
Тековен

КВАЛИТЕТ НА ЗВУКОТ-безжичната слушалка има вграден стерео со длабока основа што овозможува поквалитетен звук Со нашиот вграден систем за поништување микрофон и бучава, овие воздушни мешунки Bluetooth се изградени за телефонски повици или одлични за вашите повици за зумирање за работа!. Безжично СПАРУВАЊЕ - Слушалките лесно можат да ги поврзат уредите преку спарување На Bluetooth! Овие слушалки се компатибилни со i Phone и Android; поврзете ги вашите телефони, лаптопи, таблети и паметни часовници, за да ја слушате вашата музика или да примате повици во движење!. КОНТРОЛА НА ДОПИР-Слушалките имаат функција за контрола на допир што го прави поудобно, можете да допрете Air Pods за да репродуцирате / паузирате музика и да одговарате на повици, да прескокнете напред/назад и да ја прилагодите јачината на звукот. Можете лесно да ги контролирате слушалките без да управувате со телефонот. ДОЛГО ТРАЕЊЕ НА БАТЕРИЈАТА-Откако ќе Се наполнат целосно, овие слушалки траат 4 часа слушање, додека случајот со безжичните слушалки трае повеќе од 30 часа! Откако ќе умрат слушалките, само вратете ги назад во куќиштето за засилување и подготвени сте повторно да ги користите!.

Други карактеристики

Најдобри понуди