.

.

СТИНГЕР Тојота Тундра Инсталација Цртичка Комплет ЗА HEIGH10 Мултимедијални Радио-Задржува Фабрички Карактеристики, Apple CarPlay, Android Auto, Приклучок &засилувач; Игра Инста?

СТИНГЕР Тојота Тундра Инсталација Цртичка Комплет ЗА HEIGH10 Мултимедијални Радио-Задржува Фабрички Карактеристики, Apple CarPlay, Android

DEN 3200.00

Количина на стоки
Тековен

Комплет за цртичка и монтажа вклучени за прекрасен фабрички изглед со дисплејот Heigh10 Stinger (не е вклучен) Целосно задржување на функциите : предупредувачки звуци, радио контроли поставени на воланот, фабрички засилувач (доколку е опремен). Поврзување од возило до радио : брзина на возилото, осветлување, рикверц и сигнали за сопирачките за паркирање. Комплетен систем за плуг-н-плеј : не се потребни модификации на возилото!. Пластика монтирана на рамна боја за беспрекорно искуство СО ОЕМ. Дизајниран За Тојота Тундра - 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021. КОМПЛЕТОТ ВКЛУЧУВА СЕ ШТО е ПОТРЕБНО ЗА ИНСТАЛАЦИЈА* ВКЛУЧУВАЈЌИ : Фабрички Усогласени Радио Монтажни Панели ЗА Heigh10, RP4.2-Ty11 Radio Pro За Возила На Toyota, Комплетни Приклучоци За Инсталација На Plug-N-Play, Адаптери за AM/FM, GPS, USB и SIRIUS XM (Потребен Е Sxv Модул). Фабрички Усогласени Радио Монтажни Панели за HEIGH10. Фабрички Усогласени Радио Монтажни Панели за HEIGH10.

Други карактеристики

Најдобри понуди