.

.

Tjlss рака навивачи преклопувајќи гроздобер танц што држи преклопување декоративна хартија свадба подарок за дома

Tjlss рака навивачи преклопувајќи гроздобер танц што држи преклопување декоративна хартија свадба подарок за дома

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Тоа е и практично и високо декоративно Класичен антички стил на голема шема, боја меѓусебно, обликување на елегантна убавина. Коската на вентилаторот не е лесна за кршење, не исекувајте раце, рачната удобност е добра, лесна за заштеда. Вентилаторот на рацете е лесен и преклопен, што го прави лесен за носење и складирање. Можете исто така да му го дадете на член на семејство или пријател. Тоа е и практично и високо декоративно. Класичен антички стил на голема шема, боја меѓусебно, обликување на елегантна убавина. Коската на вентилаторот не е лесна за кршење, не исекувајте раце, рачната удобност е добра, лесна за заштеда. Вентилаторот на рацете е лесен и преклопен, што го прави лесен за носење и складирање. Можете исто така да му го дадете на член на семејство или пријател. Тоа е и практично и високо декоративно. Класичниот антички стил на голема шема, боја меѓу себе, обликување на елегантна убавина.

Други карактеристики

Најдобри понуди