.

.

Држач ЗА Вентилатор НА ПРОЦЕСОРОТ ZZHXSM 4pcs Држач За Држач За Вентилатор Пластичен Држач За Поддршка На Вентилаторот на ПРОЦЕСОРОТ со Завртки за Монтирање од 8 парчињ?

Држач ЗА Вентилатор НА ПРОЦЕСОРОТ ZZHXSM 4pcs Држач За Држач За Вентилатор Пластичен Држач За Поддршка На Вентилаторот на ПРОЦЕСОРОТ

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Изработени од висококвалитетна пластика, не се лесни за деформација и издржливи Специјално дизајниран ЗА amd AM4 motherboard процесорот кулер и вентилатор инсталација и примена. Користете ја оваа заграда на вентилаторот на ПРОЦЕСОРОТ за да ја исфрлите топлината и да обезбедите нормално функционирање на ПРОЦЕСОРОТ. Компатибилен СО AMD Приклучок AM4 матични плочи и ладилници. Лесно за инсталирање, заменете ги оштетените држачи за монтирање на ладење на матичната плоча со завртки за монтирање. Име : заграда ЗА ладење НА ПРОЦЕСОРОТ (На полицата) Материјал : висококвалитетна пластична боја : сина Големина : 6, 6х1, 2х1, 18см/2, 6х0, 5х0, 5 инчи пакетот вклучува : 4 ПАРЧИЊА ам4 лансирање; 8 ПАРЧИЊА завртки за монтирање. Карактеристики : ова е добра поддршка за ПРОЦЕСОРОТ. За инсталација, најдобра замена за вашите стари или оштетени. Овој држач за вентилатор на ПРОЦЕСОРОТ има добра дисипација на топлина, што може да обезбеди нормално функционирање на ПРОЦЕСОРОТ.

Други карактеристики

Најдобри понуди