.

.

Заштитник на Wallидот на KMC Wallид, 6 излезен wallиден монтиран лента за напојување со 2 пристаништа за полнење со USB вкупно 2,4 засилувачи, дизајн на двојни смартфони за сма?

Заштитник на Wallидот на KMC Wallид, 6 излезен wallиден монтиран лента за напојување со 2 пристаништа за полнење со USB вкупно 2,4

DEN 191.84

Количина на стоки
Тековен

Продолжувач на wallидови : 2 USB пристаништа за полнење (споделување 2,4А вкупно), 6 продажни места (15 A/125 V/1875 W), лесни за полнење на вашите паметни телефони, i Pad/таблет Заштитувачи на пренапони : Заштитувачите на ouул пренапони поставени со wallидови се дизајнирани да ги заштитат од штрајкови на молња и други полни. Тие се погодни за на лице место, неутрални и копнени линии, за ТВ, фрижидери и заштитници на мобилни пренапони!. Ексклузивен компактен дизајн - Двојната заграда за слајдови му овозможува на паметниот телефон да се постави на погодно место додека се полни и може лесно да се исклучи и скрие кога не е во употреба. Овозможува чист изглед и поголема флексибилност во домот/канцеларијата. Безбедност Прво : Заштитник на wallидот е изработен од материјал за отпорност на пламен на компјутер и е одобрен за безбедност и обезбедување на квалитет (сертификат ETL и FCC).

Други карактеристики

Најдобри понуди