.

.

Слајд на веб-камера за веб-камера со 3,023 инчи ултра-тенки метална камера за лаптоп компјутер, MacBook Pro/Air imac iPad Tablet iPhone 8/7/6 Plus, ехо-шоу/самото место за приватност на веб-ф?

Слајд на веб-камера за веб-камера со 3,023 инчи ултра-тенки метална камера за лаптоп компјутер, MacBook Pro/Air imac iPad Tablet

DEN 111.84

Количина на стоки
Тековен

Mac Book Pro, Mac Book Air All Series Други лаптопи, AS : HP, Dell, Asus, Lenovo итн. Imac, компјутер / компјутер, се-во-еден работна површина. i Pad Pro, i Pad Air, i Pad mini сите таблети серии. Microsoft Surfcase сите серии. i Phone 8/7/6 Plus / SE предна камера. Заштитете ја вашата приватност : Imluckies веб -камера покритие што ја штити вашата приватност на дискретен, но сепак стилски начин. Потенка од кредитна картичка : Мерење на дебелина од само 0,023in, дури и нема да забележите дека е тука и нема да го смените како да се затвора вашиот лаптоп! Приватност, безбедност и мир на умот што ги заслужувате. Се вклопува во повеќето уреди : Компатибилен со Mac Book Pro, Mac Book Air, Imac, Laptops, i Pad Pro, Tablet, компјутер, компјутер, i Phone 8/8 Plus / i Phone 7/7 Plus / 6/6 Plus Front Camera Camera итн. Лесно за Инсталирајте и користете : Едноставно усогласете се со вашата веб -камера, прикачете и притиснете цврсто 15 секунди за силно. Не се меша во веб -употреба или индикаторска светлина. Што добивате : 3 x Imluckies Метална веб-камера за покривање и инсталација Водич за инсталација и нашата гаранција без загриженост од 18 месеци и пријателска услуга за клиенти. Заштитете ја вашата приватност : Imluckies веб -камера покритие што ја штити вашата приватност на дискретен, но сепак стилски начин. Потенка од кредитна картичка : Мерење на дебелина од само 0,023in, дури и нема да забележите дека е тука и нема да го смените како да се затвора вашиот лаптоп! Приватност, безбедност и мир на умот што ги заслужувате. Се вклопува во повеќето уреди : Компатибилен со Mac Book Pro, Mac Book Air, Imac, Laptops, i Pad Pro, Tablet, компјутер, компјутер, i Phone 8/8 Plus / i Phone 7/7 Plus / 6/6 Plus Front Camera Camera итн. Лесно за Инсталирајте и користете : Едноставно усогласете се со вашата веб -камера, прикачете и притиснете цврсто 15 секунди за силно. Не се меша во веб -употреба или индикаторска светлина. Што добивате : 3 x Imluckies Метална веб-камера за покривање и инсталација Водич за инсталација и нашата гаранција без загриженост од 18 месеци и пријателска услуга за клиенти.

Други карактеристики

Најдобри понуди