.

.

- Колички Послужавник Количка Вечера Количка Јадење Автомобил Салон За Убавина Количка Апарат Ролки Машина За Перење Количка Венее Прилагодлив Фрижидер Фен Подви?

- Колички Послужавник Количка Вечера Количка Јадење Автомобил Салон За Убавина Количка Апарат Ролки Машина За Перење Количка Венее Прилагодлив

DEN 1608.00

Количина на стоки
Тековен

●Димензии : Продолжлива Должина : 44 75 см (17,3 29,5 Инчи), Ширина На Продолжување : 45 75 см (17,7 29,5 Инчи), Висина : 11 13 См, Зголемувањето е : 17 20 См #Мазна Дренажа : Висина На Нивото На Водата Во Машината За Перење И Висина на Одводот, или Цевката за Одвод е под Машината За Перење, Зголемувањето Решава Тешка Дренажа и Чиста. €Карактеристики : Има Гумени Вртливи Тркала Што Го прават Движењето На Тешките Предмети Ветре, а Задните Тркала За Заклучување Гарантираат Дека Вашиот Мебел нема да се Тркала. Можете Лесно Да Преместите Различни Предмети во Вашиот Дом со Оваа Пренослива Количка. Поставување и Обработка На Различним. #Предности : Чувајте Го Вашиот Мебел Подалеку од Вода, ' рѓа и Лесен за Чистење. Погоден за Машини за Перење И Сушење, Замрзнувачи и Фрижидери, Минијатурни Фрижидери, Кабинети или Други Мебел. одговараат На Поголеми.Одржување На Вентилација на Дното, Антирастефективно Намалување На Вибрациите И Бучавата На Машината За Перење Неговата Максимална Тежина, Цврстина На Цврстина, Отпорност На Печат и Антикорозивност И Загарантиран Добар Материјал!Примена : Издржлива Конструкција : Изработена од Цврсти Пвц И Прачки од нерѓосувачки Челик за Брзо И Лесно Движење на Големи Или Домашни Апарати како Што се Комоди.Преносни Машини за Перење, Сушари, Фрижидери, Кабинети и Климатизери.Мултифункционалните Прилагодливи Тркала На Апаратот Имаат Гумени Вртливи Тркала Што Го прават Движењето На Тешките Предмети Ветре, а Задните Тркала За Заклучување Гарантираат Дека Вашиот Мебел нема да се Тркала. Корисна Алатка во Вашиот Домашен Живот.

Други карактеристики

Weight Capacity:
3 Kg. the Trolley Wheels Can Hold up to 400Kg
Extendable Length:
44 75 cm (17.3 29.5 Inch)
Extendable Width:
45 75 cm (17.7 29.5 Inch)
Height:
Approx 11 cm
Package Included:
1 X Adjustableor Trolley:
☆Welcome to Our Store, Our Products Will Be Updated Constantly, Welcome to Continue to Pay Attention.:
If You Have Any Questions, You Can Email Us and We Will Get Back to You Within 24 Hours. :

Најдобри понуди