.

.

СОЛУСТРЕ 4 парчиња Чевли Долна Облека Торба За Чистење Фен За Патување Преносна Облека За Патики Градник За Повеќекратна Употреба Чорапи За Миење Патенти Организа?

СОЛУСТРЕ 4 парчиња Чевли Долна Облека Торба За Чистење Фен За Патување Преносна Облека За Патики Градник За Повеќекратна Употреба Чорапи

DEN 207.04

Количина на стоки
Тековен

Полиестер ГРАДНИЦИ ТОРБИ за ПЕРЕЊЕ Ефикасно џемови, рипови, финти и гребнатини за време на циклусот на перење. КЕСИ ЗА ПЕРЕЊЕ ЗА ПАТУВАЊЕ Ефикасно џемови, рипови, финти и гребнатини за време на циклусот на перење. ТОРБА ЗА ЧЕВЛИ за ПЕРЕЊЕ Повеќенаменски, нашите кеси за перење може да не бидат за долна облека, туку и за друга облека, како што се чевли. ПЕРЕЊЕ НЕТО КЕСИ Ефикасно во одржувањето на облеката од деформација. ЗАШТИТНИК ЗА МИЕЊЕ ГРАДНИК кесите за Перење се дизајнирани да ја спречат вашата облека да се заглави, заплетка и кине додека миете машина. Пакетот Вклучува 4 х Карактеристики На Кеси За Перење-практичен организатор на торби за складирање кога патувате, чувајте ја облеката чиста и во ред торба за перење долна облека. - Материјал : полиестерска торба за чевли за перење-Повеќенаменски, нашите торби за перење може да не бидат за долна облека, туку и за друга облека, како што се чевли торба за чистење патики. - Ефикасно џемови, рипови, финти и гребнатини за време На циклусот На перење Вреќи за Перење Градник. - Донесете огромна погодност за секојдневниот живот, направете го полесно и едноставно миење на облеката градници торби за перење.

Други карактеристики

Најдобри понуди