.

.

Solustre Camcorder 2PCS канцеларија во боја Дома во затворен змија мини дупка ноќ, ноќен домови, агол за поддршка на Survelliance Dege Eye CMOS цевка/за инч преглед CCTV видео скриена леќа в?

Solustre Camcorder 2PCS канцеларија во боја Дома во затворен змија мини дупка ноќ, ноќен домови, агол за поддршка на Survelliance

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Прегледувач на жични врати : Домашна безбедност за вас имот Камера : Лесен за инсталирање и лесен за ракување. Гледач на дупки за очи на врата : мала и мала тежина. Помала потрошувачка на енергија. Гледач на пифла : И, не е лесно да се уништи. Прегледувач на очи на врата : И, не е лесно да се уништи. Прегледувач на жични врати : Домашна безбедност за вас имот. Камера : Лесен за инсталирање и лесен за ракување. Гледач на дупки за очи на врата : мала и мала тежина. Помала потрошувачка на енергија. Гледач на пифла : И, не е лесно да се уништи. Прегледувач на очи на врата : И, не е лесно да се уништи. Пакетот вклучува 2 x 3,6мм фокус леќи 800 TVL 1/4 инчен CMOS Видео сензор CCTV мини врата за очи на очи, боја фотоапаратот Pinchole Video Camera Поддршка Агол 90 степени за затворен престој на преживеани информации за информации за очите - боја : како што е прикажано. да се инсталираат и лесни за ракување. Гледачите на вратите на камерата, исто така наречени peepholes, се состојат од леќи и цилиндер што се вметнуваат во врата, дозволувајќи поглед надвор. Прегледач на врата - Домашна безбедност за вас својство. Камера - напон : 8- 9 V.WIRED Видео камера - Големина : 50 x 2.Door Security Security Camera - и, не е лесно да се уништи.Прето гледач 2 (IR) .Дорана дупка за гледање - Минимално осветлување : 1.

Други карактеристики

Најдобри понуди