.

.

GTW пакет со EPOS SP30T Bluetooth звучник и Глобален план за поддршка на злато Teck - за стриминг глас и видео, учење од далечина, далечинска работа, училиште, апликации за конфер?

GTW пакет со EPOS SP30T Bluetooth звучник и Глобален план за поддршка на злато Teck - за стриминг глас и видео, учење од далечина, далечинска

DEN 2719.84

Количина на стоки
Тековен

✅ Пакет од 3 артикли : ЕПОС SP30 T Преносен звучник - Тимови, USB Dongle, Глобален план за поддршка на TECK ✅ Пакет од 3 артикли : ЕПОС SP30 T Преносен звучник - Тимови, USB Dongle, Глобален план за поддршка на TECK. ✅ Пакет од 3 артикли : ЕПОС SP30 T Преносен звучник - Тимови, USB Dongle, Глобален план за поддршка на TECK. Performance Изведба на максимизирани тимови : компјутер или Mac со USB, паметни телефони, таблети, паметни телефони и тимови уреди. EPOS SP30 T е дизајниран да работи со широк спектар на платформи и говорни апликации, вклучувајќи : Тимови на Microsoft, Ring Central, Fuze, 8x8, Skype, Zoom, Google Hangouts, Go Tomeeting, Vonage. Functions Функции кои се лесни за корисниците на вашите прсти : Лесен за употреба, чисто копче за микрофон, контроли на повик и јачина на звук-плус практичен и удобен систем за управување со кабел. ✅ Уживајте во музика : Профилот за засилување на звукот за музика ви овозможува да направите пауза помеѓу повиците за да слушнете музика кога сакате да се опуштите. ✅ Извонредна комуникација : Висина на гласовата јасност, откажување на ехо и функција за двојни разговори обезбедуваат почист звук и поприроден проток на разговор. Искуство конференција на приклучок и игра на кое било место. Добијте исклучителни аудио перформанси за конференциски повици, музика и мултимедија. Искуство со природен разговор. Направено до совршенство. За лична или заедничка употреба. Пакет од 2 артикли : EPOS SP20 1000226 Преносен звучник - UC Apps & Lync и Глобален план за поддршка на TECK. (Епос порано Сенхајзер). Максимизирани UC перформанси : компјутер или Mac со USB или 3,5 mm и унифицирани комуникациски уреди. SP20 е дизајниран да работи со широк спектар на платформи и говорни апликации, вклучувајќи : Ring Central, Fuze, 8x8, Zoom, Google Hangouts, Go To Meeting, Vonage, Unify, Blue Jeans, Chime, итн.

Други карактеристики

Најдобри понуди