.

.

Кауфпарт Спакувајте Ги Оброците Со Леснотија Користејќи 2 ПАРЧИЊА Отстранлива Кутија За Ручек Бенто-Микробранова печка &засилувач; Безбеден Фрижидер, Пренослив, С?

Кауфпарт Спакувајте Ги Оброците Со Леснотија Користејќи 2 ПАРЧИЊА Отстранлива Кутија За Ручек Бенто-Микробранова печка &засилувач;

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Отстранлив Дизајн : Преносливата Кутија за Ручек Бенто е лесна за расклопување, што ја прави совршена за пакување и организирање храна За Дома, Канцеларија, Патување, Кампување и многу повеќе Лесно За Чистење : Микробрановата Бенто Кутија има одвојливо тело што го олеснува чистењето, обезбедувајќи вашата храна да остане хигиенска. Температурен Опсег : со температурен опсег од -20~~140€, Кутијата за Складирање На Фрижидерот е совршена за одржување на вашата храна свежа и вкусна подолго време. Практична и Издржлива : Оваа Бенто Кутија е совршена За Кутија за Ручек За Возрасни и може да се користи за пакување разновидна храна што ја прави практична и издржлива за секојдневна употреба. Голем Капацитет : Кутијата За Ручек бенто има голем внатрешен капацитет и може да собере 340 мл храна, совршена за оние кои сакаат да ги пакуваат своите оброци со сета своја омилена храна. Отстранлив Дизајн : Преносливата Кутија за Ручек Бенто е лесна за расклопување, што ја прави совршена за пакување и организирање храна За Дома, Канцеларија, Патување, Кампување и многу повеќе. Лесно За Чистење : Микробрановата Бенто Кутија има одвојливо тело што го олеснува чистењето, обезбедувајќи вашата храна да остане хигиенска. Температурен Опсег : со температурен опсег од -20~~140€, Кутијата за Складирање На Фрижидерот е совршена за одржување на вашата храна свежа и вкусна подолго време. Практична и Издржлива : Оваа Бенто Кутија е совршена За Кутија за Ручек За Возрасни и може да се користи за пакување разновидна храна што ја прави практична и издржлива за секојдневна употреба.

Други карактеристики

Item Type:
Bento Lunch Box
Material:
PP
Capacity:
340ml About 150g Rice
Temperature Resistance:
-20℃~140℃
Cold Resistance:
-20℃ Can Be Stored in the Refrigerator for Freshness, -20℃ Will Not Crack
Heat Resistance:
140°C Can Be Microwaved, No Deformation at 140°C
Weight:
Approx. 190g / 6.7oz
Package List:
2 x Bento Lunch Box:
Note:
1. Do not heat with an open flame.2. Do not use dishwasher or oven.3. Do not use incisive cleaning tools such as steel balls when cleaning.4. When microwave heating food with high oil and sugar content, it may exceed the heat resistant temperature of the product.:

Најдобри понуди