.

.

Октофорс-Октомврис Додаток На Јаже За Пондериран Тренинг Со Јаже-Високи Перформанси, Издржливи Тежини На Рацете За Вежбање Тренинг Со Јаже - 1,1 Килограми Отстранли?

Октофорс-Октомврис Додаток На Јаже За Пондериран Тренинг Со Јаже-Високи Перформанси, Издржливи Тежини На Рацете За Вежбање Тренинг Со

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

НЕ СЕ ЗАДОВОЛУВАЈТЕ со опасен комплет за јаже за вежбање со пондерирана тежина што ГО КРШИ средниот тренинг Рачно изработена Во Европа, лизгачката тежина На Октофорс за јажиња за вежбање е цврсто конструирана од ВИСОКО ИЗДРЖЛИВА КОРДУРА со ЦВРСТИ, БЕЗБЕДНИ ШЕВОВИ, за да обезбеди ефективна пондерирана ОТПОРНОСТ на ВЛЕЧЕЊЕ НА ВОЗДУХОТ без ризик. МНОГУ ПОНДЕРИРАНИ ЈАЖИЊА за вежбање често СЕ ПРЕМНОГУ ТЕШКИ за да се постигне вистинскиот проток. Но, тежината На Октофорс за јажиња за вежбање додава умерени 1,1 килограми на јажето во теретана, помагајќи ВО ТОНИРАЊЕ НА ТЕЛОТО, продолжување и зајакнување на мускулите, ЗГОЛЕМУВАЊЕ на ФЛЕКСИБИЛНОСТА и ублажување на болките и вкочанетите зглобови, истовремено овозможувајќи НЕПРЕЧЕН ПРОТОК. БАЛАНСИРАН КАРДИО И ТРЕНИНГ ЗА СИЛА-Без разлика дали штотуку почнувате да вежбате повторно, СЕ ОПОРАВУВАТЕ од повреда или барате ДА ВНЕСЕТЕ НОВ ЖИВОТ во вашата фитнес рутина, нашиот тренинг за вежбање со јаже со тежина е совршена рутина СО МАЛ УДАР за тренирање И НА ТЕЛОТО И НА УМОТ дома, на отворено и на пат. Овој иновативен фитнес систем за јажиња за обука може да помогне да се разнесе МУСКУЛНАТА МОЌ, координација, брзина и ИЗДРЖЛИВОСТ повеќе од кога било досега. ОВИЕ ТЕЖИНИ НА РАЦЕТЕ за жени и мажи доаѓаат со пристап до НАШИТЕ ЕКСКЛУЗИВНИ МОДУЛИ за ОБУКА и заедница на членови, за да научат уникатни, моќни потези за вашето пондерирано јаже за вежбање за ДА помогнат ВО ЗАЈАКНУВАЊЕТО НА МУСКУЛИТЕ и БУДЕЊЕТО НА ТЕЛОТО – отворање на рамената и градите, олабавување на вкочанетите зглобови и УБЛАЖУВАЊЕ НА БОЛКИ И БОЛКИ.

Други карактеристики

Најдобри понуди