.

.

Нфелипио 150/200мм Дигитален Калибратор Дигитален Верние Дебеломер Верние Нерѓосувачки Челик Електронски Мерач Микрометар Длабочина Мерни Алатки

Нфелипио 150/200мм Дигитален Калибратор Дигитален Верние Дебеломер Верние Нерѓосувачки Челик Електронски Мерач Микрометар Длабочина

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Дигитален дебеломер со повисок квалитет пониска цена од нерѓосувачки челик со конверзија на инчи/метрика/дропка; домашната САМОДОВЕРБА и професионалната употреба се препорачуваат многу Фино полиран нерѓосувачки челик и НОВА обработка на жлебот на длабочината даваат подобар изглед, непречено лизгање и точен резултат. Секој дигитален дебеломер е целосно калибриран пред да биде подготвен за продажба (не е вклучен сертификат за калибрација). Висококвалитетна сите нерѓосувачки челик висококвалитетна мерна опрема. Лизгањето е многу мазно без ронливост. Интегрирана длабочина бар. Дигитален дебеломер со повисок квалитет пониска цена од нерѓосувачки челик со конверзија на инчи/метрика/дропка; домашната САМОДОВЕРБА и професионалната употреба се препорачуваат многу.Фино полиран нерѓосувачки челик и НОВА обработка на жлебот на длабочината даваат подобар изглед, непречено лизгање и точен резултат.

Други карактеристики

Најдобри понуди