.

.

Greiner Bio-One 662960 Polystyrene Advanced TC Multiwell плоча со капак, стерилен, рамен дно, стил на оџак, чист, 24 бунар

Greiner Bio-One 662960 Polystyrene Advanced TC Multiwell плоча со капак, стерилен, рамен дно, стил на оџак, чист, 24 бунар

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Напредна модификација на полимер TC за брза или чувствителна придржувачка клетки Ослободени од забележлива DNase, RNase, човечка ДНК. Не-пирогени, не-цитотоксични. Капакот со прстени за кондензација. Подобрено придржување на клетките. Доследна прицврстување на клетките. Хомоген раст на клетките. Ин-Виво како морфологија. Зголемен принос на клетки. Оптимални услови за одгледување за чувствителни клетки. Дозволува употреба на серумски намалени или медиуми без серум. Намалена загуба на ќелијата поради (автоматски) чекори за перење. Подобрена конзистентност на анализата. Складирање на собна температура. 2-годишен рок на траење.

Други карактеристики

Најдобри понуди