.

.

TWDYC BALET LEOTARDS FOR GIRCS LEOTARD без ракави, исмејувачки вратот, спојката за затворање на патент за затворање балетски танц гимнастика Леотард скок.

TWDYC BALET LEOTARDS FOR GIRCS LEOTARD без ракави, исмејувачки вратот, спојката за затворање на патент за затворање балетски

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Леотард е изработен од полиестер, спандекс и материјал од мрежа, миење на рацете Табела со големина значи опсег на возрасни за девојчиња, но тие се само за општо водство. Без ракави, исмејувачки врат, спојување на решетката на рамената. Затворање на патент на грб. Истепена ткаенина, мека и удобна за носење. Стилска танцувачка облека за вашата девојка. Погодно за класа за танцување, гимнастичка вежба, сценски перформанси, итн. Леотард е изработен од полиестер, спандекс и материјал од мрежа, миење на рацете. Табела со големина значи опсег на возрасни за девојчиња, но тие се само за општо водство. Без ракави, исмејувачки врат, спојување на решетката на рамената. Затворање на патент на грб. Истепена ткаенина, мека и удобна за носење. Стилска танцувачка облека за вашата девојка. Погоден за класа за танцување, гимнастичка вежба, сценски перформанси, итн. Материјал : полиестер, спандекс, мешлеотард е изработен од полиестер, спандекс и материјал од мрежа, миење на рацете. , исмејувајте го вратот, спојката на решетката на рамената.

Други карактеристики

Најдобри понуди