.

.

Цервин-Вега Х752 5.25 300 Вати макс 2-Насочни Коаксијални Звучници

Цервин-Вега Х752 5.25 300 Вати макс 2-Насочни Коаксијални Звучници

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

5 Црни анодизирани избалансирани куполни високотонци со решетки. Печат - челик вентилација - проток на воздух кошница рамки. Графит-инјектира засилени откачи конус. Линеарно ткаени третирани црвени пајаци. производ, прирачник. Црни анодизирани избалансирани куполни високотонци со решетки. Печат - челик вентилација - проток на воздух кошница рамки. Графит-инјектира засилени откачи конус. Линеарно ткаени третирани црвени пајаци. производ, прирачник. За најдоброто концертно искуство во живо и повеќето перформанси без изобличување, не гледајте подалеку Од Мобилните звучници Червин-Вега. Тие користат високо-енергетски компоненти со висока толеранција за да постигнат најдобра репродукција на музика. Овој пар На Хед Серија 2-Насочни Коаксијални Звучници (5., 300 вати макс) карактеристики печат челик, вентилирани рамки за корпа за проток на воздух и армирани конуси со инјектирање графит за поголема моќност.

Други карактеристики

Најдобри понуди