.

.

Royal Arch Round Masonic Auto Amblem - [црвено и бело] [3 '' дијаметар]

Royal Arch Round Masonic Auto Amblem - [црвено и бело] [3 '' дијаметар]

DEN 143.84

Количина на стоки
Тековен

Мери приближно 3 '' дијаметар Направено од легура на цинк. Завршено со епоксидна боја и чист палто. Леплива поддршка за лесна примена!. Работи најдобро на стакло, метал и пластични површини кои се рамни. Мери приближно 3 '' дијаметар. Направено од легура на цинк. Завршено со епоксидна боја и чист палто. Леплива поддршка за лесна примена!. Работи најдобро на стакло, метал и пластични површини кои се рамни. Декоративен автоматски амблем. Излупете го тенкиот пластичен капак на задниот дел за да ја откриете подлогата за лепило. Држете се на рамна чиста површина. Работи најдобро на метал, пластика и стакло.

Други карактеристики

Најдобри понуди