.

.

Geeekpi малина пи пико w табла со Deskpi Picomate за Raspberry Pi Pico W, Deskpi Picomate Expansion Board, Breakout Module Board за Raspberry Pi Pico W

Geeekpi малина пи пико w табла со Deskpi Picomate за Raspberry Pi Pico W, Deskpi Picomate Expansion Board, Breakout Module Board за Raspberry

DEN 895.84

Количина на стоки
Тековен

Овој комплет Picomate Deskpi содржи табла Raspberry Pi Pico W Сите модули се пред-жични, не се потребни лемење и жици и надвор од кутијата. 12 одвојливи и лесни за употреба модули. Сите Pico GPIOs се достапни преку заглавија и достапни до 11 конектори на Grove. Вграден конектор за батерии за проекти за вклучување; библиотеки со микропитон за сите модули. Пакетот вклучува : 1x Deskpi Picomate, 1x Raspberry Pi Pico W Board, 1x 3*AA држач за батерии со прекинувач за вклучување/исклучување, кабел 6x Grove, 1x Micro USB кабел, 1x Упатство за корисникот.

Други карактеристики

Најдобри понуди