.

.

Соблекувална XZGDEN, преносна соблекувална, шатор за кампување туш, преносен облекување засолниште за приватност за засолниште за приватност за отворено кампување н?

Соблекувална XZGDEN, преносна соблекувална, шатор за кампување туш, преносен облекување засолниште за приватност за засолниште за приватност

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

? Дебела ткаенина : ткаенина за засенчување, заштита на приватност, удобно чувство на рака, отпорни на абење и издржливо, природно драперирање, лесен за грижа ? Карактеристики : Голем капацитет на вселената, лесна инсталација, безбедна употреба, вградени закачалки, погодно за виси облека при промена на облеката. Надворешен патент, лесен за употреба. ? Лесно за склопување : Цврста структура, сите делови и загради ја прават опремата да не се тресе и да се оштети за време на транспортот и употребата. Куката е мазна, флексибилна, лесна за влечење и удобен за употреба. ? Подвижна соблекувална : Оваа преносна соблекувална е одвојлива и лесна за склопување. Затоа, соблекувалната е лесна за движење, стилски и едноставен, погоден за продавници за облека, трговски центри, канцеларии, итн.? Голем простор : 80x80x200cm, 100x100x200cm. Може да смести 3-4 лица во исто време, што го прави поудобно за употреба. ? ?????????? be used to hang bags, clothes, handbags and other items when changing clothes.Product parameters Name : Independent dressing room Material : metal bracket + shading cloth Applicable objects : clothing Style : stylish and simplequantity : 1 Is it portable : yes Whether to assemble : yes Applicable occasions : clothing stores, трговски центри, канцеларии, итн.

Други карактеристики

Најдобри понуди